Idrottsmassage – Sports massage
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/b/9/trainandgain.se/httpd.www/wp-content/themes/onecom-acupuncture-clinic/single-therapy.php on line 49 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/b/9/trainandgain.se/httpd.www/wp-content/themes/onecom-acupuncture-clinic/single-therapy.php on line 50 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/b/9/trainandgain.se/httpd.www/wp-content/themes/onecom-acupuncture-clinic/single-therapy.php on line 49 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/b/9/trainandgain.se/httpd.www/wp-content/themes/onecom-acupuncture-clinic/single-therapy.php on line 50

Idrottsmassage – Sports massage

Jag strävar efter att ge en så noggrann och säker behandling som möjligt samt tillfredsställa och rehabilitera alla våra kunder med rätt teknik.


Så går det till


Vi börjar med ett möte där vi gärna ser att du fyller i en journal vilket innebär att du berättar vilka typ av besvär som du lider av.

Har du ett uttalat smärtläge och varit hos doktor tidigare så får du gärna ta med tidigare journal.


Behandling ges under 50 minuter inkl. konsultation, skulle vi överträda tiden betalar du inget extra. För mig är viktigare att våra kunder är nöjda.


 


När man ska undvika massage


Det finns stunder då massage inte är så bra. Som t ex om Du precis har haft en hjärtinfarkt, eller blodpropp av något slag. Då ska alltid läkaren först tillfrågas.


Vid diskbråck som inte är läkt eller när disken ”bara” buktar ut och trycker på en nervrot, ska Du först och främst gå till en läkare. Med doktorn rådgör Du om massage är lämpligt.


Om Du har ramlat och slagit Dig så att Du har fått blåmärke eller om Du rent av har vrickat eller brutit något vill vi heller inte massera just där skadan finns. Då behöver kroppen få vara ifred och läkas i lugn och ro.


Detsamma gäller om Du har dragit sönder en muskel (en s.k. ruptur). Eller om Du vet med Dig ha en tendinit dvs. en seninflammation. Åter igen, kroppen behöver vila och få läka ifred.


Vid vissa cancersjukdomar bör också läkare först tillfrågas.


Om Du har en infektion i kroppen. Låt säga att Du är jätteförkyld, då behöver Din kropp i första hand vila. Välkommen att ringa mig när Du har blivit frisk!


De tre första månaderna under en graviditet ska man avstå från massage. Därefter går det bra.


Om Du lider av osteoporos dvs uttalad benskörhet, kan vi inte ge Dig någon massage om du inte först har pratat med din läkare.

GET IN TOUCH

Address: 8901 Marmora Road, Glasgow, D04 89GR
Email: mail@demolink.org
Phone: (800) 0123 – 456 – 7890

Open hours

Monday – Friday: – 7am – 10pm
Saturday: 8am – 10pm
Sunday: 8am – 11pm

Follow Us

Copyright © All Rights Reserved.